Това е една от най-младите листи в България – да

...
 Това е една от най-младите листи в България – да
Коментари Харесай

Д-р Хасан Адемов в Добрич: Разчитаме на опита и уменията в ДПС, но и на енергията на младите

 Open photo

 

Това е една от най-младите листи в България – да ги подкрепим. Това прикани общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов на предизборна среща в Добрич, където лидер на листата на Ертен Анисова.

" Защо разчитаме на младите? " – попита доктор Адемов. И отговори: „ Работим на правилото на приемствеността. Разчитаме на опита, традицията и уменията, които сме придобили. Но разчитаме и на силата на младите. Бъдещето е в тях ”.

Разчитаме на млади сътрудници, разчитаме и на по-опитни сътрудници, с цел да може и младите един ден да станат по опитни като нас. Защото няма учебно заведение за политика в България. Трябва да имаш опит, би трябвало да си ял доста плесници, би трябвало да си влизал в люти разногласия и борби, с цел да можеш да придобиеш опита, сподели доктор Адемов. И цитира максимата: „ Опитът е общ брой от позволени неточности “.

32 години вършим районна политика на терен, пристигна време да вършим и национална политика. Затова съм тук, в екипа на господин Мустафа Карадайъ, съобщи доктор Хасан Адемов.

Движението за права и за свободи първо стартира да обикаля България. Гледам и Политическа партия и Българска социалистическа партия се разхождат с рейс. Само, че те видяха от нас, ние сме първи, добави той.

Инфлацията в Европейски Съюз по публични данни на Евростат е 8%. Дори в Украйна, където има война, инфлацията е 23%, а у нас инфлацията върху дребната потребителска кошница – продуктите, които всички пазарим, е към този момент повече от 40%. Без да има война, само че с некадърни ръководещи инфлацията е 40%, сподели общественият специалист на Движение за права и свободи.

Това е огромният смут, което претърпяваме през последните години, изключително през последните няколко месеца, добави той.

Ние вършим политика в поддръжка на най-уязвимите български жители, заяви доктор Хасан Адемов и напомни, че Движение за права и свободи обезпечи по 120 лева за всеки пенсионер в края на 2021 година А при актуализацията на бюджета настояваше сумата да бъде непокътната за най-уязвимите групи, само че предлагането не бе признато от болшинството на „ Промяната ”.

Ертен Анисова в Добрич: Гласът за №1 ще бъде глас за бъдещето

Живеем в забавни времена. Някой беше споделил, че е проклинание да живееш в забавни времена. Но на нас се падна тази орис да живеем във времена на провокации, на земетресения, на рецесии, на разделяне. И единствено и само от нас зависи дали ще приемем това като проклинание или като късмет и опция да потвърдим себе си, да работим крепко, да спечелим доверието на хората и да създадем страната ни по-добро място за живеене. Това съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи в Добрич Ертен Анисова по време на предизборна среща в града.

Ние от Движение за права и свободи сме безапелационни - можем да се оправим с сходни провокации. Защото Движение за права и свободи от самото си основаване е определящ фактор за непоклатимост и сигурност, акцентира Анисова.

Ние желаеме всички да живеем в по-добра и проспериращата страна. Последните ръководещи, които бяха на власт освен последните 7 месеца, а повече от година, ни завещаха голям брой рецесии и неустойчивост. Но в този момент е моментът Движение за права и свободи да покаже, че знае по какъв начин и може да реши проблемите, да бъде в изпълнителната власт и страната ни да тръгне в напредък, съобщи още Анисова.

Гласът за номер 1 ще бъде глас за бъдещето, глас за всички, които желаеме сигурност и непоклатимост, акцентира Ертен Анисова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР